Madplanen

Uge 22

Boller i karry og grønt

Salatbar og brød

Kebabbøf med pasta/pizzasauce og salat

Nuggets med krydrede kartofler og frugt

Se de kommende ugers madplan under "Kantinen" i toppen af siden

Line Hedegaard Karsø den 29-05-2015
    Nordvestskolen - Sydøstskolen

Klasselister for skoleåret 2015-2016 for skolerne i Hjørring by.

I informationsbrev fra Hjørring Kommune d. 29/4 2015 blev der orienteret om, at dannelse af klasser for det kommende skoleår i Hjørring by blev udskudt til d. 1/6 2015.
    Mere end 3000 elever skal placeres på de to nye skoler og den sidste måned er blevet brugt til at kvalificere klassedannelsen på begge skoler.

Nordvestskolen og Sydøstskolen har i denne forbindelse besluttet at offentliggøre klasselisterne på samme tidspunkt og i samme form på mandag.

Mandag d. 1/6 2015 kl. 16 sender Nordvest- og Sydøstskolen klasselister for kommende skoleår.
    Klasselisterne bliver sendt via skolernes forældreintra og bliver tilgængelige på ”opslagstavlen” i PDF format. I har som forældre adgang til at se alle klasselister på enten Nordvest- eller Sydøstskolen.

Med venlig hilsen

Michael Harritslev                                                   Mads Albertsen
    Nordvestskolen                                                       Sydøstskolen

Line Hedegaard Karsø den 22-05-2015
    Hermed brev fra Børne- og Undervisningsforvaltningen om buskørsel i det kommende skoleår.
    Line Hedegaard Karsø den 12-05-2015
    Den 21. maj fra 17.00 - 20.00 er der skolefest.

Se invitationen på vedhæftede fil.

Forårskoncert

Billeder fra Forårskoncert

Skoledistrikter

Trivselsundersøgelse

Elever se her  yes

Her har I linket til trivselsmålingen:

Linket bruges af eleverne, når de skal udfylde trivselsundersøgelsen, det gør de i skoletiden.